Τρεις προφυλακιστέοι για τα ναρκωτικά και τα όπλα στο Ματσούκι

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα οι τρείς από τους τέσσερις συλληφθέντες για ναρκωτικά και όπλα σε οικία στο Ματσούκι της Δ.Ε. Στράτου. Πρόκειται για έναν 52χρονο Έλληνα, ένα 47χρονο Αλβανό και την 48χρονη σύζυγο του. Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 48χρονη, σύζυγος του 52χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες τους κατά το προανακριτικό έργο, πραγματοποίησαν στις 26-5-2015 αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία ενήργησαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία των δραστών όπου βρήκαν και κατέσχεσαν: 205 γραμμάρια ηρωίνης, 13,3 γραμμάρια κάνναβης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, με όρια ζύγισης από 0,1 έως 500 γραμμάρια, 2 πολεμικά τυφέκια, 1 περίστροφο, 1 φυσίγγιο , 11 στιλέτα – μαχαίρια, 2.732 γραμμάρια καπνού, 1.335 ευρώ,
και 5 κινητά τηλέφωνα. Σε έρευνα που ακολούθησε στους εξωτερικούς χώρους της οικίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, όπου κατέσχεσαν και εκρίζωσαν (17) δενδρύλλια κάνναβης.