Eργατικό Κέντρο Αγρινίου : Συμμετοχή στην απεργία στις 3 Δεκέμβρη

Συνεδρίασε χτες 25/11/2015 το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. κα μεταξύ των άλλων θεμάτων συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που αφορούν τον προϋπολογισμό, την κοινωνική ασφάλιση, το φορολογικό και τα χαράτσια και άλλα προβλήματα που αφορούν την εργατική τάξη της περιοχής μας.
Με ομόφωνη απόφασή του εκφράστηκε η αντίθεσή του στην αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η ανάγκη αγωνιστικής δράσης και αντίστασης των εργαζομένων για να μην περάσουν τα νέα μέτρα που απορρέουν από τα μνημόνια που υπογράφτηκαν μεταξύ κυβέρνησης – Ε.Ε- Δ.Ν.Τ. κλ.π.
Γι’ αυτό αποφασίστηκε η συμμετοχή στη νέα Πανελλαδική – Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη καλώντας τους εργαζόμενους να απαντήσουν για μια ακόμα φορά στα μέτρα και την πολιτική που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων.
Ο μονόδρομος που έχουν οι εργαζόμενοι να υπερασπίσουν τα δικαιώματά τους και ιδιαίτερα της κοινωνικής ασφάλισης , είναι ο δρόμος του ταξικού αγώνα , της αντίστασης και της πάλης για την ανατροπή της άγριας αντιλαϊκής πολιτικής , αυτών που την εφαρμόζουν και της εξουσίας των μονοπωλίων.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΩΡΑ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ