Κινητοποιούνται επαγγελματίες και κάτοικοι για την προβληματική αναδιαρρύθμιση

Το ζήτημα της επικινδυνότητας της Εθνικής Οδού στο τμήμα από τον Κόμβο του Παναιτωλίου έως το Αγρίνιο έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά τις εργασίες της “αναδιαρρύθμισης”, θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015.

Οι επαγγελματίες της περιοχής που πλήττονται από το έργο της αναδιαρρύθμισης –σημειωτέον πως χθες συναντήθηκαν και με τον δήμαρχο Αγρινίου– αναμένεται να παραστούν στη συνεδρίαση και κινητοποιούνται προς αυτή την κατεύθυνση ζητώντας να παραστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους επιχειρηματίες της περιοχής είναι το στηθαίο που έχει τοποθετηθεί μεταξύ του δρόμου και των παραδρόμων καθώς επίσης και ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάστηκαν οι είσοδοι – έξοδοι από και προς τους παραδρόμους.

Μάλιστα οι επαγγελματίες της περιοχής πριν ένα περίπου χρόνο είχαν προχωρήσει σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου, είχαν αποστείλλει εξώδικο στην αρμόδια Υπηρεσία του ΥΠΟΜΕΔΙ και είχαν καταθέσει σχετικό υπόμνημα προς την Εισαγγελία Αγρινίου σχετικά με την επικινδυνότητα του δρόμου.