Η αλήθεια για Ουάρντα!

φωτό : paravatos.eu

Δημοσιεύματα από την Αίγυπτο έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, μάλιστα τόνιζαν πως ο Δικέφαλος έχει κάνει μια κρούση στον μάνατζερ του. Το JOINSPORTS έχει το ρεπορτάζ γύρω από το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό του Παναιτωλικού…

ΟυάρνταΟ Αμρ Ουάρντα έχει αφήσει καλές εντυπώσεις μέσα από τις εμφανίσεις του και αυτή είναι μια αλήθεια. Ενδεχομένως, να αρέσει στις «μεγάλες» ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο κρούση στην ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν έχει γίνει, ούτε από τον ΠΑΟΚ, αλλά ούτε από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.Σύμφωνα με πληροφορίες του JOINSPORTS επαφή με την Αγρινιώτικη ΠΑΕ έχουν κάνει ορισμένοι μάνατζερ από ομάδες του εξωτερικού, όπως φέρεται να τονίζουν οι ίδιοι, για τον Ουάρντα, αλλά κάποια επίσημη πρόταση δεν έχει καταφθάσει στα γραφεία της ομάδας. Άλλωστε, αυτό το φαινόμενο είναι σύνηθες καθ” όλη τη διάρκεια της σεζον, όχι μόνο όταν πλησιάζει μεταγραφική περίοδος.

Το μόνο που συμβαίνει σχετικά με την περίπτωση του Αιγύπτιου είναι ότι ορισμένοι μάνατζερ που δηλώνουν ότι ενεργούν για κάποιους συλλόγους του εξωτερικού, προσεγγίζουν τον Παναιτωλικό για τον παίκτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ακολουθήσει κάποια επίσημη πρόταση. Στον Παναιτωλικό αυτό που τονίζεται είναι ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο τριών ετών και αν προκύψει κάποια πρόταση θα την εξετάσουν.

πηγή : joinsports.gr