Τον έπνιξε το δίκιο

Δεν μπορούσε να κρατηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης χθες στην Βουλή και για αυτό αποβλήθηκε. Ο υπέρμαχος του λαού και του δίκιου, ο άνθρωπος που όταν ήταν Κυβέρνηση (και δυστυχώς θα ξαναγίνει) ζήταγε απολύσεις, μειώσεις κλπ, τώρα δεν μπορεί να δεχθεί τα “αντιλαϊκά” μέτρα.

Εν τω μεταξύ φαίνεται ότι εκεί στην ΝΔ ψάχνονται γρήγορα να αναλάβουν την διακυβέρνηση, σαν να δέχονται πιέσεις από κάποιον (από το ΔΝΤ) για παράδειγμα.

«Καλά δεν ντρέπεστε; Δεν παραιτείστε; Τσίπα δεν έχετε να λέτε μια ζωή τα αντίθετα και τώρα να έρχεστε και να κάνετε τα ανάποδα από όσα λέγατε μόνο και μόνο για να μείνετε στην καρέκλα;» είπε ο mr Kolotoubas που θέλει την καρέκλα πως και πως…

Το θέμα δεν είναι τι λέει ο Άδωνις κι ο κάθε Άδωνις αφού είναι ξεκάθαρο ότι οι κυβερνώντες και η Αντιπολίτευση είναι απλά μαριονέτες. Θα βγει αύριο η ΝΔ και θα περάσει κι αυτή μια “επώδυνη συμφωνία” αφού τα έκανε μπάχαλο ο Τσίπρας. Ή θα παραμείνει ο Τσίπρας φέρνοντας κι αυτός μια “επώδυνη συμφωνία” για να μην διακινδυνεύσει την “Ευρωπαϊκή Προοπτική” της χώρας..

Η μόνη σταθερά στην εξίσωση είναι η “επώδυνη συμφωνία” και ότι τα σπασμένα θα τα πληρώσει πάλι ο λαός.

Γ.Κ.