Καζαντζής : Τελικά συνεχίζει η “αυλή” του δημάρχου κι όχι εγώ

Αρκετά ο οξύς στους χαρακτηρισμούς του για τον δήμαρχο Αγρινίου ήταν για ακόμη μια φορά ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Ν. Καζαντζής. Ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος παίρνοντας τον λόγο για ανακοίνωση, αρχικά διευκρίνησε πως δεν γνώριζε τις προθέσεις του Δ. Τραπεζιώτη για τις ερωτήσεις που εκείνος έκανε για την αποπομπή του. Στη συνέχεια ο Ν. Καζαντζής ανέφερε: «Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται και το “δρυός” πάει στον Παπαναστασίου. Πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, γιατί εκείνος δεν ξεκαθαρίζει ποτέ τίποτε. Εμένα εδώ με όρισε ο κόσμος κι όχι ο Παπαναστασίου. Στην αντιπολίτευση δεν με έφερε ο κόσμος ή η παράταξη, αλλά ο Παπαναστασίου. Δεν ζήτησα ποτέ καρέκλα και οι αντιδήμαρχοι μπορεί τώρα να μην είναι σε θέση να το επιβεβαιώσουν, ξέρουν όμως τις συζητήσεις που κάναμε στην εκτελεστική επιτροπή και πως δεν ζήτησε ποτέ τίποτε”.

Στη συνέχεια επιτέθηκε ευθέως στο δήμαρχο Αγρινίου λέγοντας : “Οι αρμοδιότητές μου είχαν εκχωρηθεί στον Γενικό Γραμματέα του δήμου. Δεν με ρώτησαν ποτέ για τίποτε. Οι αρμοδιότητές μου ασκούνταν και από άλλους “αναπληρωτές”. Είχα προτείνει συγκεκριμένα πράγματα στην πολιτική προστασία, αλλά αντί να αγοράσει ο δήμος υδροφόρα αγοράστηκαν ζαρτινιέρες… Ας μου πει (σ.σ ο δήμαρχος) μια ατασθαλία που έκανα. Αντίθετα αντικαθιστούσα και τον ληξιάρχο όταν οι άλλοι έλειπαν. Ο Παπαναστασίου ήθελε να με αποδομήσει. Τελικά συνεχίζει η “αυλή” του δημάρχου κι όχι εγώ”. Και κατέληξε λέγοντας απευθυνόμενος στον δήμαρχο που εκείνη την ώρα ήταν εκτός αίθουσας : “Κρύψου όσο θες στη τουαλέτα ή στο γραφείο σου, αλλά από εμένα δεν μπορείς να κρυφτείς, φέρθηκες ανήθικα σε μένα και μόνο το ήθος δεν μπορείς να επικαλείσαι».

Πάντως ο δήμαρχος Αγρινίου στην συνέχεια προχώρησε σε ανακοινώσεις επί άλλων θεμάτων, δείχνοντας ίσως ότι απαξιεί να απαντήσει στο Ν. Καζαντζή.