Μαρκόφσκι: «Ξεκίνημα στο σκοράρισμα εναντίον του Πλατανιά»

φωτό : paravatos.eu

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι σκόραρε για τελευταία φορά στη Super League εναντίον του Πλατανιά. Φέτος έχει μείνει «άσφαιρος» στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, κυρίως λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής με τον Παναιτωλικό. Ο Μάρκο Μαρκόφσκι σκόραρε για τελευταία φορά στη Super League εναντίον του Πλατανια. Φέτος έχει μείνει «άσφαιρος» στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, κυρίως λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής με τον Παναιτωλικό.

Την Κυριακή οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στην Κρήτη και ο Μαρκόφσκι δήλωσε σε τοπικό ραδιοσταθμό του Αγρινίου:
«Πέρσι το τελευταίο γκολ που πέτυχα ήταν απέναντι στον Πλατανιά. Ελπίζω να γίνει φέτος η αρχή εκεί. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ο στόχος μας η Ευρώπη. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Υπάρχει δρόμος και δε χρειάζονται μεγάλα λόγια. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε που θα έχουμε φτάσει».

φωτο: paravatos.eu
φωτο: paravatos.eu

Για την έως τώρα παρουσία του Παναιτωλικού, είπε: «Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε επίσημα παιχνίδια και είχε ρυθμό. Εμείς ήμασταν απογοητευμένοι από την εμφάνισή μας. Αλλά δε μας φόβισε. Και ο Ατρόμητος προέρχονταν από ήττα και η ψυχολογία του δεν ήταν η καλύτερη. Μας έκανε καλό αυτή η νίκη και πήγαμε με ψυχολογία με τον Παναθηναϊκό. Τώρα και εμείς και ο Πλατανιάς είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Επίσης, αναφέρθηκε και στον συμπαίκτη του, Δημήτρη Κυριακίδη: «Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι και οι άλλοι τερματοφύλακες. Αλλά σίγουρα ο Κυριακίδης είναι σε καλή κατάσταση, αξίζει μια ευκαιρία και πιστεύω θα την έχει. Ο κόσμος βλέπει τις εμφανίσεις του και πιστεύω θα κληθεί στην Εθνική. Σε αυτό βέβαια βοηθάει και η ομάδα. Πάντα την προσοχή τραβάνε οι παίκτες ομάδων που βρίσκονται ψηλά και ακόμα κι αν δεν είναι βασικές επιλογές είναι πιο εύκολο να κληθούν στην Εθνική».

πηγή : joinsports.gr