Εξάρχεια

Εκεί στην ΝΔ, μάλλον, γνώριζουν ότι στα οικονομικά δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα διαφορετικό από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθούν να μας πείσουν ότι “καθαρίζοντας” τα Εξάρχεια θα έρθει σε ισορροπία η χώρα.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η εμμονή με τα Εξάρχεια. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι προβοκάτορας και υποστήριξε ότι αν ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη, «θα γινόταν η αστυνομική εκδήλωση στα Εξάρχεια χωρίς να ανοίξει ρουθούνι».

«Με υπουργό Δημοσίας Τάξεως Άδωνι Γεωργιάδη ή με πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υπήρχε περίπτωση η Αθήνα να έχουν την εικόνα που έχουν σήμερα; Όταν θα έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εξουσία, σας το λέω για να το ξέρετε, θα απελευθερώσουμε τα Εξάρχεια. Δεν θα υπάρχουν άβατα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αλήθεια γιατί κόπτεται τόσο πολύ η ΝΔ για το άβατο των Εξαρχείων; Εκείνο το άβατο του Ζεφυρίου και το Μενιδίου γιατί δεν το κοιτάει κανένας; Εκείνα τα στενά στην Ομόνοια που γίνεται το μεγαλύτερο εμπόριο πρέζας γιατί δεν το καθαρίζουν οι αστυνομικοί; Γιατί δεν πάνε να διαδηλώσουν “ειρηνικά” κι εκεί; Ερωτήματα που κάθε σώφρων νους έχει κάνει. Η απάντηση είναι γνωστή και την ξέρουμε όλοι…

Γ.Κ.