Όταν οι πραιτωριανοί περνούν την Ερμίτσα…

Οι πραιτωριανοί της Κυβέρνησης καθώς έρχονται απ’ την Αθήνα έχοντας πάρει γραμμή από τη ντούρου – ντουρού Κουμουνδούρου, όταν περνούν την Ερμίτσα κάτι παθαίνουν και βλέπουν αντί για το νοσοκομείο του Αγρινίου, το Memorial Hospital της Νέας Υόρκης.

Όμως γιατροί από το Memorial δεν φεύγουν για να πάνε στις Σέρρες ή στο Μεσολόγγι… από την Ερμίτσα φεύγουν. Στο Memorial υπάρχει κανονισμός εσωτερικής λειτουργίας των χειρουργείων, για να υπάρχουν προτεραιότητες και πρωτόκολλα και να μην μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει, το νοσοκομείο της Ερμίτσας δεν έχει. Το Memorial με τέσσρις οθφαλμιάτρους δεν θα έκανε εξωτερικά ιατρεία μονάχα τρεις φορές την εβδομάδα, το νοσοκομείο της Ερμίτσας κάνει. Το Memorial με 6 παθολόγους δεν θα είχε μόνο μία φορά την εβδομάδα εξωτερικά ιατρεία. Το Memorial δεν θα είχε απλήρωτα τα εξαιρέσιμα των εργαζομένων, επειδή κάποιοι άλλοι εργαζόμενοί του δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους, το νοσοκομείο της Ερμίτσας έχει. Το Memorial αν είχε υποστελεχωμένες βασικές του κλινικές, δεν θα προσελάμβανε τρεις ψυχιάτρους για να φτιάξει ένα δευτερευούσης σημασίας Κέντρο Ψυχικής Υγείας, το νοσοκομείο της Ερμίτσας το έκανε κι αυτό. Σε οποιαδήποτε χώρα του Δυτικού Κόσμου, αν ασθενείς είχαν καταγγείλλει οn camera ότι τους διώχνουν από το δημόσιο νοσοκομείο και τους προτρέπουν να πάνε σε ιδιώτες, θα είχαν πέσει “κεφάλια”.  Εδώ οι διαπρύσιοι κήρυκες της κάθαρσης του ΚΕΕΛΠΝΟ και του Ερρίκος Ντύναν έκαναν την πάπια και έδωσαν άδεια σε ιδιωτικές μονάδες αιμοκάθαρσης.

Γιατί όμως να μην βλέπουν οι “αριστεροί” του Αγρινίου ένα Memorial στην Ερμίτσα; Εδώ έφτασαν στο σημείο να συνεχίζουν να παριστάνουν τους αριστερούς, αφού υπέστειλαν την αντιμνημονιακή σημαία για την ελπίδα να “τσιμπήσουν” επιδοτησούλα ή καμιά αργομισθία για τα παιδάκια τους. Το μεγαλείο της αριστεροσύνης τους είναι ικανό ακόμη και για κάτι τέτοιο. Τέτοιο μεγαλείο συγκρίνεται μόνο με την παλαιά Μπολσεβίκικη Φρουρά του Γιάκοβ Σβερντλόφ, του Νικολάι Μπουχάριν, του Μιχαήλ Καλίνιν, του Λεβ Κάμενεφ, του Σεργκέι Κίροφ, του Λέον Τρότσκι, του Γκριγκόρι Ορτζονικίτζε, του Γκεόργκι Πιατακόφ, του Καρλ Ράντεκ, του Γκριγκόρι Ζινόβιεφ….