Δικαιοσύνη

Πράγματι μπορεί ο Εισαγγελέας μπορεί να βλέπει κάτι παραπάνω από αυτά που βλέπουμε εμείς. Πράγματι η Ηριάννα μπορεί να είναι τρομοκράτης. Δυστυχώς το βλέπει μόνο αυτός, αλλά μπορεί να έχει δει το “φως το αληθινό”. Όλοι εμείς μπορεί να είμαστε στο σκοτάδι.

Πως όμως ο συγκεκριμένος εισαγγελέας δεν είδε το “φως” στην περίπτωση των Χρυσαυγιτών; Ίσως αυτοί να ήταν πιο μορφωμένοι από την Ηριάννα. Ίσως να του υποσχέθηκαν πως θα είναι καλά παιδιά κι αυτός να τους πίστεψε.

Σε ένα προτεκτοράτο που είναι η Ελλάδα, λογικό είναι να μην δουλεύει και η Δικαιοσύνη. Εν έτει 2017 δικάζεται μια 29χρονη επειδή είχε γκόμενο αναρχικό. Το επιχείρημα της Δικαιοσύνης είναι το “γιατί δεν τον χώριζες;”
Ελπίζω να πάρει ένα αίσιο τέλος αυτή η υπόθεση…

ΥΓ1 Για τους φιλελέδες που βάζουν στο ίδιο τσουβάλι τους μπαχαλάκηδες και τους αποκαλούν “φίλους της Ηριάννας” ας μαζευτούν λίγο γιατί έχουν ξεφύγει. Εδώ καταδικάζεται ένας άνθρωπος χωρίς στοιχεία. Δεν είναι πολιτικό το θέμα. Ο καθένας μας θα μπορούσε να ήταν.

ΥΓ2 Όσο για την αριστερή μας κυβέρνηση, ας αλλάξει τον τρομονόμο για να μην υπάρχουν άλλες Ηριάννες κι ας σταματήσουν τα δάκρυα. Τόσες ταφόπλακες έβαλαν κι αυτοί στην χώρα, μπορούν νομίζω να κάνουν μια τροποιποιησούλα στον τρομονόμο…

Γ.Κ.