Επιδημία φολκλόρ

φολκλορικό φεστιβάλΜάλλον το ΚΕΕΛΠΝΟ μετά την έρευνα για τον ιό του Δυτικού Νείλου θα πρέπει να ασχοληθεί και με την επιδημία… φολκλόρ που έχει πέσει στην Αιτωλοακαρνανία… Φαίνεται πως υπάρχει κάποιο μαμούνι που μεταφέρει τον ιό του φολκλόρ και κυκλοφορεί κάπου μεταξύ Αγρινίου και Μεσολογγίου και τσιμπάει αυτοδιοικητικούς μεταδίδοντάς τους την ασθένεια… Δεν εξηγείται αλλιώς!

Μετά το δήμο Αγρινίου που θα αναβιώσει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου το Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ και ο δήμος Μεσολογγίου εντελώς ξαφνικά ανακοίνωσε σήμερα πως μεθαύριο το Σάββατο 5 Αυγούστου θα διοργανώσει Φεστιβάλ Φολκλορικών χορών. Η… ασθένεια του φολκλόρ φαίνεται πως παρουσιάζει ακόμη πιο σοβαρά και ραγδαία συμπτώματα στο Μεσολόγγι… Το Φεστιβάλ ονομάζεται Διεθνές, αλλά θα αποτελείται από δύο έθνη… αφού σε αυτό θα συμμετέχουν παραδοσιακά χορευτικά σχήματα από το Περού και την Ινδονησία. Μόνο.

Τρέχουν μάλιστα όλα ρολόϊ στο Μεσολόγγι που αυτό που έλειπε ήταν ένα φεστιβάλ φολκλόρ… Ίδιως μετά την αναβολή της έκθεσης τοπικών προϊόντων που επρόκειτο να γίνει στις 28-31 Ιουλίου… Ένα διεθνές -με δύο έθνη- φεστιβάλ φολκλόρ είναι ό,τι πρέπει…