Δε-δε γίνονται αντιπλημμυρικά, αλλά μόνο ο Κοιμήσης το διαπιστώνει;

Δεν είναι μόνο η δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δεν υλοποιήθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα κατά μήκος της Ιόνια οδού, που εκπέμπει η επιστολή του δημάρχου Αμφιλοχίας Απ. Κοιμήση στον Υπουργό Υποδομών.

Ο Απ. Κοιμήσης στην επιστολή του φρόντισε να “δώσει” κατά κάποιο λόγο την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά λέογοντας ότι ενημερώθηκε από την ίδια ότι τίποτε από όσα συμφωνήθηκαν στις συσκέψεις με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Γ. Δέδε δεν προχωρεί. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι τίποτα δεν προχωρεί, δεν χρειάζεται κανείς να επικοινωνήσει με τη Χριστίνα Σταρακά για να το διαπιστώσει. Εξάλλου εκείνες τις συσκέψεις του Γ. Δέδε με τους αυτοδιοικητικούς της περιοχής στο Μεσολόγγι, όσο το ίδιο το Υπουργείο, όσο και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος φρόντισαν να τις διαχειριστούν πολύ καλά επικοινωνιακά, στρώνοντας ο ένας το χαλί στον άλλον. Όμως ο καιρός πέρασε, ο χειμώνας πλησιάζει και τίποτα δεν έχει προχωρήσει και τα αντιπλημμυρικά που θα γίνονταν αζημίως μάλιστα για το Δημόσιο από τον παραχωρησιούχο είναι ακόμη στα λόγια.

Το ζήτημα είναι ότι μόνο ο Κοιμήσης βλέπει πως τίποτα δεν προχωρά; Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δε βλέπει; Βλέπει, αλλά μέχρι να πάρει το χρίσμα από το ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κατσιφάρα είναι εμφανές ότι δεν είναι διατεθειμένος να μιλήσει…