Κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη του τραυματισμού της 19χρονης

Συνεχίζονται από την τοπική Αστυνομία οι έρευνες για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση του δράστη του σοβαρού τραυματισμού της 19χρονης κατά τη διάρκεια της πορείας για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Αγρίνιο.

Το αιματηρό περιστατικό, που προκάλεσε γενική κατακραυγή ιδίως από τη στιγμή που διέρρευσαν οι εντολές για παθητική στάση της Αστυνομίας, σημειώθηκε όταν φωτοβολίδα ευθείας βολής που εκτοξεύθηκε από άγνωστο χτύπησε μια 19χρονη τραυματίζοντάς την σοβαρά στο πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγρίνιοCulture.gr η τοπική Αστυνομία στο Αγρίνιο όλο αυτό το διάστημα διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη προσπαθώντας να αξιοποιήσει βίντεο (όχι αυτό που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, αφού κρίνεται μη αξιοποίησιμο) από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων στην πλατεία Δημοκρατίας καταστημάτων και πολυκατοικιών. Αν και από την πλευρά της Αστυνομίας δεν επιβεβαίωνεται τίποτα συγκεκριμένο, πέρα από το γεγονός ότι οι έρευνες συνεχίζονται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑγρίνιοCulture.gr η Αστυνομία έχει προχωρήσει ακόμη και στην προσαγωγή ενός ατόμου ως υπόπτου, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να γίνει τελικά η ταυτοποίηση του δράστη.

Αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, η δικογραφία που σχηματίζει η αστυνομία μαζί με το προανακριτικό υλικό θα πάει στον Εισαγγελέα για την άσκηση της ποινικής δίωξης και εκεί θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ποια ακριβώς θα είναι η κατηγορία που θα απαγγελθεί κατά του δράστη.