“Ο Παπαναστασίου αγνοεί την πραγματικότητα, όντας απασχολημένος με την αναζήτηση ρόλου”

«Το Αγρίνιο διαθέτει μια δημοτική αρχή δράσης και αποτελέσματος»
Από την παράταξη «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΡΙΝΙΟ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» του υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου Παύλου Π. Μοσχολιού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, με την οποία δίνεται απάντηση σε όσα ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα.

Αναλυτικά :
«Κρίμα. Πριν καν αρχίσει τον προεκλογικό του αγώνα, ο κ. Παπαναστασίου έχασε την ψυχραιμία του.Αντί δημιουργικών προτάσεων, ανέπτυξε σήμερα ένα υβρεολόγιο και παρουσίασε ένα λιβελογράφημα.Αντί κριτικής, κατέφυγε στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και τη λασπολογία.Θύμισε σε όλους μας, παλιές, ξεπερασμένες και καταδικασμένες από τον ελληνικό λαό πρακτικές.Αποκαλύφθηκε. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο, που ξεκίνησε τόσο πρόωρα.
– Οι πολίτες του Αγρινίου, γνωρίζουν ότι ο Δήμος τους είναι από τους πλέον υγιείς οικονομικά Δήμους της χώρας, γιατί διαθέτει μια δημοτική αρχή που λειτούργησε και λειτουργεί σεβόμενη και το τελευταίο ευρώ του δημότη, με πλήρη διαφάνεια, δημοσιοποιώντας την παραμικρή δαπάνη στο διαδίκτυο.
– Οι πολίτες του Αγρινίου, γνωρίζουν ότι ο Δήμος τους είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και λειτουργία δομών κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, στηρίζοντας πάνω από 4.000 συνδημότες μας, γιατί διαθέτει μια δημοτική αρχή που αγωνίζεται να αντιμετωπίσει τις τραγικές επιπτώσεις που έχουν για το λαό μας οι ασκούμενες κυβερνητικές πολιτικές.
– Οι πολίτες του Αγρινίου, γνωρίζουν ότι ο Δήμος τους είναι πρωταθλητής στην απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, με δημοπράτηση έργων προϋπολογισμού 162.000.000 ευρώ στο ΕΣΠΑ, που όταν ολοκληρωθούν θα αλλάξουν το τοπίο στην περιοχή, γιατί διαθέτει μια δημοτική αρχή που οργάνωσε και προετοίμασε σωστά τις υπηρεσίες, παρούσα σε όλα τα κέντρα λήψης των αποφάσεων, μια δημοτική αρχή δράσης και αποτελέσματος.

Προφανώς, ο κύριος Παπαναστασίου, όντας απασχολημένος με την εναγώνια αναζήτηση ρόλου είτε στη Βουλή είτε στην Περιφέρεια, αγνοεί την πραγματικότητα. Συνεχίζει ακόμη και σήμερα, να παρουσιάζει ουσιαστικό έλλειμμα γνώσης και επεξεργασμένων προτάσεων για το μέλλον του Δήμου».