Ελεύθεροι δύο ακόμη εμπλεκόμενοι με την εγκληματική οργάνωση του Αγρινίου

Σύμφωνα με την αστυνομία είχαν προμηθευτεί ναρκωτικά από τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης
Δυο ακόμη εμπλεκόμενοι με την εγκληματική οργάνωση του Αγρινίου που διακινούσε ναρκωτικά σε Αιτωλοακαρνανία και Λευκάδα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία τους στον Ανακριτή.

Πρόκειται για ένα 36χρονο και την 61χρονη μητέρα του που συνελήφθησαν στις 14-12-2015 στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Μετά την απολογία τους με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η εμφανίστη στο αστυνομικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι στην οικία του 36χρονου, στο Αγρίνιο, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 929 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.320 ευρώ, ενώ στην οικία της μητέρας του, επίσης στο Αγρίνιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 10 ακόμη γραμμάρια κάνναβης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο 36χρονος είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από τον 37χρονο αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης και με μέρος αυτών είχε εφοδιάσει τη μητέρα του.

Διαβάστε σχετικά :
Mία ακόμη σύλληψη για την εγκληματική οργάνωση του Αγρινίου
Τρεις προφυλακιστέοι για την εγκληματική οργάνωση – Πέντε ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους
Με τον «υπερκοριό» της ΕΥΠ η εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης στο Αγρίνιο
Η Αστυνομία για τις δυο νέες συλλήψεις και την εμπλοκή τους στην εγληματική οργάνωση
Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στην Αιτωλοακαρνανία [pics]