Λαϊκή πήγε η Χριστίνα Σταρακά

Συνεχίζει τις επισκέψεις της σε συνοικίες της πόλης η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, καθώς σήμερα Σάββατο 18/5 περιόδευσε στη Λαϊκή Αγορά (οδός Δελφών) και συνομίλησε με πολλούς παραγωγούς και εμπόρους για τα προβλήματα που τους απασχολούν και ειδικότερα για ζητήματα που αφορούν αδειοδοτήσεις, τη χωροθέτηση πάγκων, την καθαριότητα των χώρων και τη συλλογή απορριμμάτων, την κατάληψη χώρων από μη αδειοδοτημένους κ.λπ.

Στη συνέχεια, από κοινού με υποψηφίους από τον Συνδυασμό «Αγρίνιο Μπορείς» επισκέφτηκε πλήθος τοπικών επιχειρήσεων στην οδό Καρπενησίου και συνομίλησε με τους πολίτες και καταστηματάρχες, οι οποίοι περιέγραφαν μια δύσκολη συγκυρία που βιώνουν, στην οποία προστίθεται η απουσία της σημερινής δημοτικής αρχής από τα προβλήματα.

«Οι πολίτες θέλουν λύσεις στην καθημερινότητά τους αλλά, κυρίως, θέλουν ανθρώπους να νοιάζονται. Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε κάθε ημέρα μέσα στην κοινωνία και δέσμευσή μας είναι πως και μετά τις εκλογές ως νέα δημοτική αρχή θα είμαστε ανοικτοί στην κοινωνία και τους πολίτες», δήλωσε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Σταρακά.