Νεκτάριος Φαρμάκης: «Την Κυριακή ψηφίζουμε για την προκοπή 700.000 ανθρώπων!»

Με περιοδείες, συναντήσεις και επαφές με πολίτες στην Πάτρα και το Αγρίνιο, ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει του β’ γύρου των περιφερειακών εκλογών ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο κ. Φαρμάκης, συναντώμενος για ακόμα μία μέρα με εκατοντάδες πολίτες στους νομούς Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας εξέφρασε την πεποίθησή του πως «ο άνεμος της μεγάλης αλλαγής θα φυσήξει ισχυρός στην Δυτική Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής», υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι την ώρα που οι αντίπαλοί του καταφεύγουν σε μία «απελπισμένη μάχη διχασμού και διλημμάτων που θυμίζει το πιο θλιβερό παρελθόν», ο ίδιος και ο συνδυασμός του συνεχίζουν να συνομιλούν με την πραγματική κοινωνία και να διατρανώνουν την ανάγκη, οι τρεις νομοί της Δυτικής Ελλάδας να ξεφύγουν από τον πάτο της χώρας και της Ευρώπης και να αναδείξουν το «όμορφο και λαμπερό πρόσωπο των ικανών ανθρώπων αυτού του τόπου».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, πρόσθεσε: «Αυτοί δείχνουν το πιο αποκρουστικό και παλαιοκομματικό πρόσωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εμείς δείχνουμε το μέλλον. Αυτοί παριστάνουν τους προοδευτικούς χωρίς να έχουν φέρει καμία πρόοδο και εμείς παρουσιάζουμε μία δυναμική και σύγχρονη πρόταση για την Περιφέρειά μας. Αυτοί λένε πως την Κυριακή ψηφίζουμε Περιφερειάρχη και εμείς λέμε πως την Κυριακή ψηφίζουμε για την προκοπή 700.000 ανθρώπων. Αυτοί μιλάνε για κομματάρχες και συναλλαγές επειδή ξέρουν από τέτοια, ενώ εμείς μιλάμε για μια νέα εποχή, χωρίς μπαμπούλες και πατρόνες. Η διαφορά μας είναι μεγάλη, λοιπόν… Τους αφήνουμε στη θλίψη τους και… στην εποχή τους. Και είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη φυγή προς τα εμπρός. Σε αυτή την προεκλογική περίοδο κάναμε χιλιάδες χιλιόμετρα και συναντηθήκαμε με χιλιάδες συμπολίτες μας. Ακούσαμε τον πόνο τους και μοιραστήκαμε τα όνειρά τους. Και γι’ αυτό είμαστε βέβαιοι: Μπαίνουμε σε μία εποχή χωρίς διαχωρισμούς και ψεύτικες ταμπέλες. Χωρίς “δικούς μας” και “δικούς σας”, χωρίς “Πυργιώτες”, “Πατρινούς” και “Αγρινιώτες”. Την επόμενη Δευτέρα θα είμαστε όλοι μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλο! Όλοι μαζί για μια νέα αρχή. Για να αλλάξουμε την μοίρα μας!»