Π. Καρατσόλης: Στο δήμο Μεσολογγίου ζήσαμε την πλέον διχαστική και πολωμένη προεκλογική περίοδο

Ως εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και επικεφαλής της παράταξης “ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ”, να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο Μεσολογγίου Κώστα Λυρο και να του ευχηθώ δημιουργική και ανατρεπτική πορεία στα τεκταινόμενα του δήμου μας την επόμενη τετραετία για το καλό του τόπου μας.

Ζήσαμε την πλέον διχαστική και πολωμένη προεκλογική περίοδο των τελευταίων πολλών ετών. Η θέσπιση της απλής αναλογικής και κυριως τα μεγάλα προβλήματα του δήμου μας, απαιτούν οι οξυμένες αντιπαραθέσεις της προεκλογικής περιόδου να αποτελέσουν παρελθόν. Τις βιώσαμε όσοι συμμετείχαμε στο τωρινό Δημοτικό Συμβούλιο με ευθύνη του απερχόμενου Δημάρχου και επιβάλλεται να εκλείψουν. Ο δήμος και οι ανάγκες των πολιτών απαιτούν προγραμματική ενότητα δυνάμεων και όχι διαχωρισμούς με ποδοσφαιρικούς όρους.

Τέλος, τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα μέλη και οι φίλοι της δημοτικής μας παράταξης, θα στηρίξουμε δημόσια κάθε θετική πράξη της νέας δημοτικής αρχής και θα ασκήσουμε καλόπιστη κριτική σε κάθε ενέργεια που δεν προωθεί το δημόσιο συμφέρον.

ΚΑΡΑΤΣΟΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ