Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου: Είναι ώρα για ενότητα και όχι για σύγκρουση των εργαζομένων

Η θέση του Εργατικού Κέντρου για την αντιπαράθεση Εφοριακών – Λιμενικών
Θέση στην αντιπαράθεση Εφοριακών και Λιμενικών παίρνει το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου με αφορμή τις αντιδράσεις στη μεταστέγαση του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου στο κτίριο της ΔΟΥ. «Είναι ώρα για ενότητα και όχι για σύγκρουση των εργαζομένων» σημειώνει το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου υπογραμμίζοντας ότι «η πολιτεία οφείλει άμεσα να δώσει λύση στο κτιριακό πρόβλημα και όχι να σφυρίζει αδιάφορα βλέποντας το πρόβλημα να μεγαλώνει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες τη «σύγκρουση» μεταξύ εργαζομένων στη ΔΟΥ Μεσολογγίου και του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου.
Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί για την αναγκαιότητα της παρουσίας της ΔΟΥ καθώς και την επάνδρωσή της αλλά και ποιος δεν γνωρίζει το σημαντικό έργο που προσφέρει το Λιμενικό Σώμα στη περιοχή μας.
Έτσι λοιπόν, ζητάμε ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους και των δύο Υπηρεσιών ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα και οι πολίτες όπως και οι επαγγελματίες της περιοχής μας.
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
Συνάδελφοι της ΔΟΥ και του Λιμεναρχείου ας ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας.
Είναι ώρα για ενότητα και όχι για σύγκρουση των εργαζομένων.
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Μ.