O κυβερνητικός βουλευτής που διαπιστώνει «μη αποδεκτές» καταστάσεις

Για τα μέσα Ιουλίου μας είχε τάξει ο Μάριος Σαλμάς, να φέρει την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας στο Νοσοκομείο Αγρινίου, τελικά την έφερε στα τέλη Νοεμβρίου. Θα περίμενε κανείς ότι αυτή η καθυστέρηση θα άξιζε τον… κόπο, δηλαδή κάτι καλό θα ανακοινώνονταν για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Αγρινίου, ωστόσο δεν μας είπε τίποτα η αρμόδια Υπουργός.

Ο έμπειρος βουλευτής της ΝΔ δήλωσε σήμερα ότι είναι «μη αποδεκτό να μην λειτουργεί η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας». Ωστόσο αυτά πάνω – κάτω μας τα είχε πει και τον περασμένο Ιούνιο στην προηγούμενη επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όταν είχε υποσχεθεί να φέρει τη Μίνα Γκάγκα για να λύσει τα προβλήματα.

Ως πότε όμως ένας κυβερνητικός βουλευτής θα κάνει διαπιστώσει για πράγματα που είναι μη αποδεκτά στα πεπραγμένα της κυβέρνησης; Τότε ήταν οι εφημερίες που δεν έβγαιναν σε κρίσιμε κλινικές, όπως η Χειρουργική, σήμερα έχει προστεθεί και η ΜΕΘ… Από την άλλη βέβαια ίσως να μην προτιμότερος ένας βουλευτής να αποδέχεται τη σκληρή πραγματικότητα από κάποιους που την αγνοούν…