Απαιτούνται εξηγήσεις για τις ανακλήσεις των αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής

Αφού η δημοτική αρχή ανακαλεί δύο φορές της αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής για τη δημοπράτηση των κτημάτων του Αγγελοκάστρου, πρέπει με κάποιον τρόπο να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό…

Και οι εξηγήσεις αυτές πρέπει να δοθούν, γιατί ο Δήμαρχος στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μίλησε για προσπάθεια εκβιασμού της δημοτικής αρχής γύρω από την υπόθεση αυτή. Αυτή η καταγγελία ρίχνει μια βαριά “σκιά” στις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και τις ανακλήσεις τους.

Τα περί διάθεσης της δημοτικής αρχής να αφουγκραστεί τις αγωνίες της κοινωνίας του Αγγελοκάστρου δεν στέκουν… Πρώτα και κύρια, γιατί αν υπήρχε τέτοια πρόθεση η Οικονομική Επιτροπή θα είχε ενεργήσει σύμφωνα με την περσινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, δηλαδή να δημοπρατηθούν τα κτήματα με τους όρους που ζητά η Κοινότητα Αγγελοκάστρου.

Έχοντας ο Δήμαρχος υπερασπιστεί στο δημοτικό συμβούλιο την τελευταία απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής λέγοντας ότι “η δημοτική αρχή δεν εκβιάζεται”, αν μη τι άλλο χρειάζονται κάποιες εξηγήσεις για το γεγονός ότι τώρα ανακαλούνται οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.