Ο Νεκτάριος Φαρμάκης σε Αγγελόκαστρο και Λεπενού

Με πολίτες στο Αγγελόκαστρο και στη Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας συναντήθηκε σήμερα (7-9-2023) ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες, να παρουσιάσει τα βασικά στοιχεία της στρατηγικής που ακολουθήθηκε τα τελευταία 4 χρόνια ως προς την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα αλλά και την γενικότερη αναζωογόνηση της υπαίθρου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα της ενδοπεριφερειακής σύγκλισης, σημειώνοντας ότι η δικαιοσύνη στην κατανομή των πόρων με έμφαση στις περιοχές που επί πολλά χρόνια παρουσίαζαν εγκατάλειψη, αποτελεί πλέον πάγια προτεραιότητα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

«Δεν είμαστε εδώ για λίγους ή για μερικούς, αλλά για όλους. Όσα κάναμε επί 4 χρόνια αντανακλούν σε κάθε γωνιά του τόπου μας, γι’ αυτό και αισθάνομαι πως μπορώ σήμερα να πηγαίνω παντού και να κοιτάζω τους συμπολίτες μου στα μάτια. Είναι βέβαιο πως δεν μπορέσαμε να τα κάνουμε όλα σε 4 χρόνια. Γι’ αυτό κοιτάζουμε μπροστά και λέμε πως και η νέα θητεία μας θα είναι για όλους. Για να κάνουμε και όσα ακόμα δεν έγιναν, αλλά και όσα πρέπει να γίνουν για να γίνει η Δυτική Ελλάδα ένας τόπος που θα αξίζει καθένας να ζει» τόνισε μεταξύ άλλων.