Ν. Φαρμάκης : Στην Περιφέρεια τελείωσαν τα «αποπαίδια», αποδώσαμε ισότητα και δικαιοσύνη

Ο αγιασμός και η έναρξη λειτουργίας του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» του νυν και εκ νέου υποψηφίου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/9) στην πόλη του Αγρινίου. Μετά την ομιλία του Ν. Φαρμάκη ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Αιτωλοακαρνανίας.

«Το 2019 η Αιτωλοακαρνανία έδωσε το σύνθημα της μεγάλης αλλαγής και στις 8 Οκτωβρίου 2023 θα δώσει το μήνυμα της μεγάλης νίκης, για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια», σημείωσε ο Νεκτάριος Φαρμάκης στο ξεκίνημα της ομιλίας του.

Συνέχισε λέγοντας πως «παραλάβαμε μία Περιφέρεια που ήταν άγονη γραμμή και την αναδείξαμε σε επενδυτικό προορισμό. Κυρίως όμως, πήραμε μία Περιφέρεια που ήταν χωρισμένη σε «καλά παιδιά» και σε «αποπαίδια» και αποδώσαμε ισότητα και δικαιοσύνη». «Να λοιπόν που 4 χρόνια μετά, είμαστε εδώ, έχοντας αποδείξει στην πράξη – και όχι στα λόγια – πως η Αιτωλοακαρνανία δεν είναι ο «φτωχός συγγενής», συμπλήρωσε.

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης έθεσε το διακύβευμα των επικείμενων περιφερειακών εκλογών υπογραμμίζοντας : “Έγιναν πολλά σε 4 χρόνια, όμως δεν φτάσαμε ακόμα εκεί που μας αξίζει. Αφήσαμε πίσω την εποχή της εγκατάλειψης, αλλά δεν φτάσαμε ακόμα στην εποχή της πλήρους και οριστικής ακμής. Ακριβώς σε αυτό το σταυροδρόμι βρισκόμαστε τώρα. Αυτό είναι το ερώτημα της 8ης Οκτωβρίου: Πάμε ακόμα πιο μπροστά ή ρισκάρουμε να γυρίσουμε πίσω; Εγώ λέω πάμε μπροστά! Όλοι μαζί! Πιστεύω ότι το ίδιο λέτε και εσείς. Δεν έχουμε τη δυνατότητα νέων πειραματισμών. Ούτε νέων διχασμών και διαχωρισμών. Το «εσείς και εμείς», τελείωσε. Πάμε μπροστά για όλους!”

Ακόμη ο Νεκτάριος Φαρμάκης στην ομιλία του σημείωσε : Το 2019, η Αιτωλοακαρνανία έδωσε το σύνθημα της μεγάλης αλλαγής. Και στις 8 Οκτωβρίου του 2023 θα δώσει πάλι το μήνυμα της μεγάλης συνέχειας. Για να δικαιωθεί ο κόπος μας.Για να συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια. Και ήταν μια μεγάλη προσπάθεια. Πήραμε μία Περιφέρεια κολλημένη στον πάτο και την νοικοκυρέψαμε, της δώσαμε πνοή. Παραλάβαμε μία Περιφέρεια που ήταν άγονη γραμμή και την αναδείξαμε σε επενδυτικό προορισμό. Κυρίως όμως, πήραμε μία Περιφέρεια που ήταν χωρισμένη σε «καλά παιδιά» και σε «αποπαίδια» και αποδώσαμε ισότητα και δικαιοσύνη”.

Και πρόσθεσε : “Αυτό δεν είχαμε πει από την αρχή; Τέρμα πια οι αδικίες, τέρμα οι μονόφθαλμες πολιτικές. Να λοιπόν που 4 χρόνια μετά, είμαστε εδώ, έχοντας αποδείξει στην πράξη – και όχι στα λόγια – πως η Αιτωλοακαρνανία δεν είναι ο «φτωχός συγγενής». Κανένας στη Δυτική Ελλάδα δεν αισθάνεται σήμερα «φτωχός συγγενής». Κάθε τόπος και η χάρη του. Κάθε τόπος πρέπει να προσθέτει τη δική του δύναμη στη δύναμη όλων. Γιατί μόνο έτσι θα πάμε όλοι ψηλά”.

Υποψήφιοι Συνδυασμού Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Τα μέλη του Συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, είναι τα εξής:
1. Αυγερινός Απόστολος του Διονυσίου
2. Βασιλοπούλου Αλτάνη του Γεωργίου
3. Βλάχος (Βρέκος) Βασίλειος του Παναγιώτη
4. Βούλγαρη Αμαλία του Γεωργίου
5. Γκόλιας Παναγιώτης (Πάνος) του Ιωάννη
6. Γλαβά Αθανασία (Σάσα) του Ανδρέα
7. Γούδας Μιχαήλ του Νικολάου
8. Γράβαλου-Καζαντζή Στέλλα του Δημητρίου
9. Δανιάς Λεωνίδας του Ανδρέα
10. Δαουτίδης Κωνσταντίνος (Κώστας) του Γεωργίου
11. Δημητρογιάννης Λάμπρος του Δημητρίου
12. Κατσακιώρης Νικόλαος (Νίκος) του Επαμεινώνδα
13. Κιρκινέζου Νικολέτα του Χρήστου
14. Κοντογιάννης Γεώργιος του Ευάγγελου
15. Κουτζούνη Παναγιώτα-Στεργιανή του Σπυρίδωνος
16. Λάππα Αλεξάνδρα (Αλέκα) του Αθανασίου
17. Μαυρομμάτης Αθανάσιος του Γεωργίου
18. Μιμηγιάννης Νικόλαος του Ιωάννη
19. Μπλέτσας Στυλιανός (Λίνος) του Σωτήριου
20. Μπριάνη Αλίκη του Σπυρίδωνος
21. Ντόβα Μαρία του Θωμά
22. Ντούπης Κωνσταντίνος του Ιωάννη
23. Παϊσιος Χρήστος του Σπυρίδωνος
24. Παπαϊωάννου Απόστολος του Κωνσταντίνου
25. Ρούση-Ντζιμάνη Αγγελική του Χρήστου
26. Σακκάς Ευάγγελος του Πέτρου
27. Σαμαρτζοπάνου Ευτυχία (Αριάδνη Δάντε) του Αναστάσιου
28. Σαραλιώτης Παναγιώτης-Γρηγόριος του Γεωργίου
29. Σιδηρά Πηνελόπη (Πέννυ) του Σπυρίδωνος
30. Σκληρός Φώτιος του Χρήστου
31. Σταμούλης Κωνσταντίνος του Χρήστου
32. Σύψας Ιωάννης του Παναγιώτη
33. Τασούλα Κωνσταντίνα του Αναστασίου

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Φαρμάκη