Σε ψήφο κατά συνείδηση καλεί η Όλγα Δασκαλή

Αγαπητοί συνδημότες,

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τιμήσατε με την ψήφο σας και όλους τους Δημότες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Από την πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα δημοτικά δρώμενα θέσαμε ως θεμέλιο λίθο του συνδυασμού μας τη συμμετοχή θεωρώντας ότι η στάση της αποχής από τις εκλογές αποδυναμώνει τη Δημοκρατία, όπως εξίσου την αποδυναμώνουν τα περιστατικά εξαγοράς ψήφων και συνειδήσεων, η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών.

Κι όμως, την Κυριακή των εκλογών καταγράφηκαν περαστικά αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος με εξαγορά ψήφων. Καταδικάζουμε απερίφραστα τα όσα είδαν εκατοντάδες μάρτυρες συμπολίτες μας να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους στα προαύλια εκλογικών κέντρων, πράγμα που δεν διστάσαμε να αναφέρουμε στις αστυνομικές αρχές.
Οι υπεύθυνοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα, η οποία προχώρησε σε σύνταξη δικογραφίας με τη διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης, με αποτέλεσμα η υπόθεση να έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, την οποία εμπιστευόμαστε.

Ο συνδυασμός μας, ανεξάρτητος από κομματικές ομπρέλες και σκοπιμότητες, σας παρουσίασε συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις. Σας ζητήσαμε να μας επιλέξετε βασιζόμενοι στην ελεύθερη βούληση και τη συνείδηση σας προτεραιοποιώντας, μακριά από ταξίματα, υποχρεώσεις και κατευθυνόμενες επιταγές, το συμφέρον του τόπου και την ευημερία όλων μας. Έτσι καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την πολύτιμη, θετική σας ψήφο.

Η επόμενη πενταετία φέρνει μεγάλες αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση με ένα πλήρως δημαρχοκεντρικό σύστημα, με την απόλυτη πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την κατάργηση της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής.

Ταυτόχρονα, διακυβεύονται κορυφαία ζητήματα για το Δήμο μας:
– Το πόσιμο νερό και η άρδευση των χωραφιών,
– τα αντιπλημμυρικά έργα,
– η διαχείριση των απορριμμάτων,
– τα χρέη των νομικών προσώπων,
– η εσωτερική οργάνωση των υπηρεσιών,
– το μέλλον της Μαρίνας,
– η ερήμωση των Κοινοτήτων,
– η αναπτυξιακή στρατηγική του Δήμου,
– η κοινωνική πολιτική,
– το Νοσοκομείο στο Μεσολόγγι,
– η αξιοποίηση ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων,
– το σχέδιο πόλης σε όλο τον Δήμο,
– το Κτηματολόγιο,
– η ενδυνάμωση των Κοινοτήτων,
– η καθημερινότητα

Σας προτρέπουμε λοιπόν και πάλι την Κυριακή, να συμμετέχετε στις εκλογές και με βάση τη συνείδηση σας, να επιλέξετε τον επόμενο Δήμαρχο με υπευθυνότητα και χωρίς να νιώθετε οποιαδήποτε εξάρτηση από κανέναν υποψήφιο.

Τέλος, υποσχόμαστε ότι από την 1η Γενάρη θα τιμήσουμε την ψήφο σας από τις θέσεις που μας δώσατε στο δημοτικό συμβούλιο και στα τοπικά συμβούλια του Δήμου μας, στοχεύοντας σε έναν Ισχυρό Δήμο, με Δυνατές Κοινότητες, για την ευημερία των Πολιτών.

Προχωράμε με θάρρος και δύναμη!

Εκ του συνδυασμού
Ισχυρός Δήμος-Δυνατές Κοινότητες-Ευημερία Πολιτών
Επικεφαλής συνδυασμού Όλγα Δασκαλή