Ίσες αποστάσεις από τον Σπύρο Βασιλείου

Ίσες αποστάσεις φαίνεται ότι κρατά ο Σπύρος Βασιλείου ενόψει του β γύρου των δημοτικών εκλογών στο Μεσολόγγι ανάμεσα σε Κώστα Λύρο και Σπύρο Διαμαντόπουλο. Στην μετεκλογική του δήλωση αρκείται σε ευχαριστίες προς όσους ψήφισαν το συνδυασμό του και δηλώνει ότι “θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για τον τόπο και τους ανθρώπους του” προσθέτοντας με νόημα ότι οι θέσεις εξουσίας δεν είναι αυτοσκοπός.

Αναλυτικά η δήλωσή του:
Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας της 8ης Οκτωβρίου, σας απευθύνω ένα μεγάλο και ειλικρινές «ευχαριστώ», για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη του Συνδυασμού μας «Ελπίδα για το αύριο». Με τους συνεργάτες και υποψηφίους του Συνδυασμού μας, δώσαμε αυτή τη «μάχη», στηριζόμενοι αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις.

Ο αγώνας μας για το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου συνεχίζεται. Με την εντολή των πολιτών, θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για τον τόπο και τους ανθρώπους του.Η φωνή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα είναι η δική σας φωνή. Έχω επισημάνει άλλωστε αρκετές φορές κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ότι οι θέσεις εξουσίας δεν είναι αυτοσκοπός. Οι αγώνες και οι «μάχες» δίνονται από κάθε θέση. Αρκεί κανείς βέβαια να θέλει να τις δώσει.

Φίλες και Φίλοι
Η «Ελπίδα για το αύριο» είναι γέννημα της τοπικής μας κοινωνίας. Στην νέα πενταετία, θα υπηρετήσουμε με αφοσίωση το δίκαιο των δημοτών και μόνον αυτό. Αυτή είναι η εντολή που μας έδωσαν και θα την τιμήσουμε με κάθε τρόπο. Σας Ευχαριστώ

Σπύρος Βασιλείου
Επικεφαλής του Συνδυασμού «Ελπίδα για το αύριο»