Σπύρος Διαμαντόπουλος: Ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι θα βρίσκονται σε τακτική βάση στο Αιτωλικό και στις Οινιάδες

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κύκλοι που επανειλημμένα έχουν δείξει εμπάθεια στο πρόσωπό μου, έχοντας ξεμείνει από αφηγήματα στήριξης της Δημοτικής αρχής, παραπλανούν τους πολίτες σχετικά με τη μεταχείριση που θα έχει το Αιτωλικό από τη δική μας Δημοτική Αρχή από την 1.1.2024 και μετά.

Επειδή έχω μάθει να είμαι καθαρός απέναντι στους Δημότες θέλω να δεσμευτώ δημόσια ότι καμία περιοχή του Δήμου δε πρόκειται να αδικηθεί στο παραμικρό από εμένα ως αυριανό Δήμαρχο. Γνωρίζω τα προβλήματα όλων των περιοχών και ειδικά του Αιτωλικού και θα δουλέψουμε όλοι μαζί από την επόμενη μέρα για την επίλυσή τους.

Είναι ένα προσωπικό στοίχημα, ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση, για να αποδείξω στην πράξη ότι όσοι πιστεύουν ότι δε σεβαστώ το Αιτωλικό κάνουν ΛΑΘΟΣ.
Σ΄ αυτό το σημείο θέλω να δεσμευτώ για τα εξής :
1. στο προτεινόμενο από εμένα μοντέλο διοίκησης τα τοπικά συμβούλια κάθε περιοχής θα έχουν ενεργό ρόλο στην επόμενη μέρα και ειδικά στα θέματα καθημερινότητας αλλά και προτάσεων που πρέπει να υλοποιηθούν σε επίπεδο έργων.
2. ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι θα βρίσκονται σε τακτική βάση (προγραμματισμένα) στο Αιτωλικό αλλά και στις Οινιάδες συναντώντας τους πολίτες για θέματα της αρμοδιότητός τους. Στο ίδιο πλαίσιο και σε τακτική βάση θα υπάρχουν συναντήσεις με φορείς και συλλόγους του Αιτωλικού.
3. Θα αναλάβω προσωπικά να «τρέξω» την επίλυση των μεγάλων και χρόνιων προβλημάτων όπως αυτά των γεφυριών Αιτωλικού, της ρύπανσης της λιμνοθάλασσας, της δημόσιας ασφάλειας όσο και της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής σε άμεση και αρμονική συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και όλους τους αρμόδιους φορείς.
4. Θα υπάρξει επανεκκίνηση του εθελοντικού κινήματος στο δήμο μας και οι προσπάθειες αυτές θα ενισχυθούν από το Δήμο ενώ θα συζητούνται κατά προτεραιότητα στα τοπικά συμβούλια οι προτάσεις των εθελοντών ώστε να προωθούνται τα ζητήματα της περιοχής προς υλοποίηση και προς έγκριση των αντίστοιχων χρηματοδοτήσεων.
5. Τέλος Δεσμεύομαι ότι θα συνεργαστούμε αρμονικά με όλους τους Αιτωλικιώτες προκειμένου να δρομολογήσουμε τις καλύτερες αλλά και αποδεκτές από την πλειοψηφία της κοινής γνώμης λύσεις για τα προβλήματα του Αιτωλικού.
Είμαστε έτοιμοι αν μας δώσετε την εντολή να αλλάξουμε μια για πάντα σελίδα στο Δήμο μας».