Ετοιμάζει ανταμοιβή για… τη νέα ΚΑΠ στο Λιβανό ο Μητσοτάκης;

Ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός είναι σύμφωνα με το newsit.gr ο επικρατέστερος για τη θέση του προέδρου του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ ΑΕ).

Με τον κατήφορο που έχει πάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη στιγμή της δεύτερης θητείας του στην πρωθυπουργία θα πρέπει να περιμένουμε η πραγματικότητα να επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Εξάλλου, μπορεί ο Σπήλιος Λιβανός να αποπέμφθηκε για επικοινωνιακούς και άσχετους λόγους κλoτσηδόν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι αχάριστος σαν τους ψηφοφόρους της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία που με την ψήφο τους αντικατέστησαν το Σπήλιο Λιβανό με το Θανάση Παπαθανάση… Θα πρέπει να… ανταμειφθεί για το πέρασμά του από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο Σπήλιος Λιβανός, καθώς τα επίχειρα της υπουργίας του με τη νέα ΚΑΠ, που συμφωνήθηκε επί των ημερών του, πληρώνουν τώρα οι αγρότες.

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε γιατί η νέα ΚΑΠ έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στο να βγουν οι αγρότες στους δρόμους και να μην πείθονται από τα ψίχουλα που τους έδωσε, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα του περνούσε από το μυαλό η αξιοποίηση του Σπήλιου Λιβανού…

Ο Λιβανός πανηγύριζε για τη νέα ΚΑΠ και τη συμφωνία που επέτυχε και αρθρογραφούσε μάλιστα λέγοντας ότι “τα οφέλη από τη νέα ΚΑΠ θα είναι πολυδιάστατα και πολλαπλά για το σύνολο των αγροτών και της ελληνικής περιφέρειας“. Τελικά, μετά από τα τόσα οφέλη που τους χάρισε η ΚΑΠ Λιβανού, ένα μεγάλο μέρος των αγροτών φεύγει από το επάγγελμα ή ακόμη και από τη χώρα…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Αιτωλοακαρνανία 
και τη Δυτική Ελλάδα στο ΑγρίνιοCulture.gr