“Ο ΟΠΑΠ θα πωληθεί σε επιχειρηματία που έχει καλές σχέσεις με τον Σαμαρά”

Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στο Real Fm και το Νίκο Χατζηνικολάου:

Καταρχήν να σας πω για τον ΟΠΑΠ. Εδώ συμβαίνει ένα μεγάλο σκάνδαλο. Ο ΟΠΑΠ είχε κέρδη, το 2011, 500εκ. Και αφαιρώ τις χορηγίες προς τις ομάδες, το κοινωνικό έργο που συνεχίζει να κάνει ο ΟΠΑΠ σαν μέρος του δημοσίου. Πάνε να πουλήσουν τον ΟΠΑΠ, περίπου μία φορά τα κέρδη, αν δει κανείς τη χρηματιστηριακή αξία τη σημερινή.

Σας θυμίζω ότι ο πρωθυπουργός ο σημερινός, ο κ. Σαμαράς, στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης πρόπερσι, είχε πει ότι ο ΟΠΑΠ δεν μπορεί να πωληθεί τουλάχιστον 4 φορές τα ετήσια κέρδη του. Μιλούσε δηλαδή για 2δις.

Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια, με τη φορολόγηση των κερδών του ΟΠΑΠ, να υποτιμηθεί ο οργανισμός και εν συνεχεία να δοθεί σε συγκεκριμένο επιχειρηματία, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με τον πρωθυπουργό. Δεν μιλάμε μόνο για ξεπούλημα, μιλάμε ουσιαστικά για δώρο το οποίο κάνει ο πρωθυπουργός και η συγκυβέρνηση σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες.