Πόντες: «Φάνηκε η ποιότητα της ΑΕΚ»

Ο Παναιτωλικός την Παρασκευή (4/9) ηττήθηκε σε φιλικό ματς στο Αγρίνιο με 3-0 από την ΑΕΚ, αλλά ο Λεονέλ Πόντες είχε την ευκαιρία ακόμα και στην άσχημη μέρα της ομάδας του να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

«Προσπαθήσαμε να δώσουμε χρόνο σε όλα τα παιδιά. Είναι ένα ματς που ζητήσαμε να γίνει, ξέραμε την δυσκολία του αντιπάλου. Θέλαμε δύσκολο ματς και υψηλό ανταγωνισμό για να τεστάρουμε δυνατότητες μας», είπε ο τεχνικός του Παναιτωλικού και πρόσθεσε: « Δεν πήγαμε καλά, αλλά αυτό δεν μειώνει το καλό ξεκίνημα μας στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Θέλαμε υψηλή συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα από εμάς και ήταν αποτελεσματική στις ευκαιρίες της, εμείς δεν ήμασταν. Έτσι δεν μπορέσαμε να ισορροπήσουμε. Σε κάποια σημεία φάνηκε η ποιότητα της ΑΕΚ, κυρίως ατομικά και λιγότερο ομαδικά».

Αναφορικά με την πιθανότητα να κοιτάξει ελεύθερους ποδοσφαιριστές η ομάδα του Αγρινίου, εξήγησε: «Έχει κλείσει το ρόστερ για εμάς, όμως υπάρχουν ελεύθεροι. Αν βρεθούν περιπτώσεις θα τις εξετάσουμε».