Όρθιος με Κυριακίδη ο Παναιτωλικός στην Κέρκυρα : 0-0

Κέρκυρα και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) χωρίς τέρματα και ισοβαθμούν στην 10η θέση, έχοντας από 23 βαθμούς, εννέα πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. «Φύλακας – άγγελος» για τον Παναιτωλικό ο Κυριακίδης, που απέκρουσε πέναλτι στο 37′.

Οσοι αποφάσισαν να δουν το παιχνίδι (από το γήπεδο ή την τηλεόραση) θα σκέφτηκαν στο τέλος του πως έχασαν σχεδόν δύο ώρες από τις ζωές τους. Κέρκυρα και Παναιτωλικός μετά από 90 λεπτά ποδοσφαίρου δεν έδειξαν τίποτα στον αγωνιστικό χώρο κι έμειναν στο 0-0! Το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης πέρασε χωρίς να υπάρχει φάση. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 34ο λεπτό του αγώνα όταν η σέντρα – σουτ του Ρέι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη. Η Κέρκυρα είχε τεράστια ευκαιρία στο 37′ να ανοίξει το σκορ όταν στο χέρι του Τσοκάνη μέσα στην περιοχή ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Τουράμ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε και κράτησε την εστία του ανέπαφη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε το πλασέ του Ρέι και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυστήρια ισόπαλες χωρίς να υπάρχει σκορ.

Στο 47′ ο Τουράμ σούταρε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή της Κέρκυρας χωρίς να απειλήσει την εστία των «Φαιάκων». Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Κουτζαβασίλης είπε «όχι» στο σουτ του Ρόσα από την μεγάλη περιοχή. Η Κέρκυρα είχε δύο καλές στιγμές με τον Ιωάννου να ανοίξει το σκορ, αλλά στο 71′ ο Κυριακίδης μπλόκαρε το σουτ του, ενώ στο 78′ η κεφαλιά του αμυντικού των γηπεδούχων πέρασε άουτ. Στο 82′ ο Λόπες «έπιασε» πολύ ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Κουτζαβασίλης έδιωξε την μπάλα. Ο Φαμπιάν Μουνιός μετά από πολύ ωραία ενέργεια πάτησε περιοχή στο 87′, αλλά το σουτ του πέρασε δίπλα από την εστία της Κέρκυρας. Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Δημήτρης Παπαδόπουλος σούταρε από την περιοχή, αλλά ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε και στην συνέχεια κέρδισε το επιθετικό φάουλ. Τα υπόλοιπα λεπτά πέρασαν χωρίς να υπάρχξει άλλη φάση και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκομές (Γεωργίου 83′), Ντιμιτρόφσκι, Ζαραδούκας, Σπίνουλας, Κεϊτά, Σιόντης, Ιωάννου, Κόντος (Παμλίδης 60′), Κέβιν (Ντουάλα 68′), Τουράμ.
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας (Ροντρίγκες 46′), Μάκος, Πάουλο (Μπράβο 46′), Ρέι, Τσοκάνης, Φάρλεϊ (Μουνιός 84′), Παπαδόπουλος, Λοπές.