Επανεξατάζεται η μεταφορά του ΕΦΚΑ Ναυπάκτου

Στις 22/3/2017, ημέρα Τετάρτη αντιπροσωπεία από την Ναύπακτο αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Παναγιώτη Λουκόπουλο, τον Πρώην Δήμαρχο Ναυπάκτου και Αντιπρόεδρο Επιτροπής Παιδείας Θρησκευμάτων και Νεολαίας της ΚΕΔΕ Θανάση Παπαθανάση, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Μένιο Χάρο, το στέλεχος της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών Σωτήριο Τσιλιγιάννη και τον υπηρεσιακό παράγοντα του ΕΦΚΑ Ναυπάκτου Ιωάννη Κυρίτση, συναντήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας κα Βρακά Στυλιανή.

Η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος του Δήμου Ναυπακτίας με μοναδικό θέμα την πιθανή μεταφορά του ΕΦΚΑ Ναυπάκτου στο Μεσολόγγι. Κατά την συζήτηση παρέστησαν οι Βουλευτές του Νομού Αιτ/νίας Γεώργιος Βαρεμένος και Δημήτριος Κωνσταντόπουλος.

Ετέθη το πάγιο αίτημα του Δήμου Ναυπακτίας να παραμείνει το ΕΦΚΑ Ναυπάκτου στη Ναύπακτο. Παρουσιάστηκαν αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τις όγκο εργασίας του ΕΦΚΑ Ναυπάκτου, καθώς επίσης και η σπουδαιότητα της παραμονής του στη Ναύπακτο. Η Γενική Γραμματέας κα. Βρακά Στυλιανή δεσμεύτηκε να επανεξετάσει το θέμα.